Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Xhel për vetullat
Xhel për vetullat
Xhel për vetullat
Xhel për vetullat
Xhel për vetullat
Xhel për vetullat
Xhel për vetullat

Xhel për vetullat

Lek 1,000.00 Lek 500.00
  PERSHKRIMI

  Realizoni vetullat ideale me një hap të vetëm duke perdorur xhelin e vetullave nga UMF në më  pak se 2 minuta dhe do të zgjasë derisa ju të vendosni ta hiqni.

  Për rezultate natyrale të mahnitshme,që japin efektin e një vetulle të përkryer

  Në 6 nuanca.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim