Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Xhel për pastrimin e makeup-it-UMF
Xhel për pastrimin e makeup-it-UMF

Xhel për pastrimin e makeup-it-UMF

Lek 1,200.00 Lek 720.00
  PERSHKRIMI

  Xhel për pastrimin e makeup-it  pastron të gjithë makeup-in, përfshirë edhe  produktet e papërshkueshëm nga uji.

  Kjo formulë e butë, e tretshme në ujë e xhelit,e lë lëkurën të ndjehet e freskët, e pastër dhe e lëmuar. Formula funksionon për të shpërndarë makeup-in dhe papastërtitë e tjera. Pastron fytyrën  plotësisht, duke e  lënë të pastruar dhe pa yndyrë . 

  Udhëzimet: Pasi të  keni tharë fytyrën tuaj masazhojeni me xhel për ta shpërndarë dhe pastruar  makeup-in dhe më  pas shpëlajeni me ujë.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim