Xhel Pastel me Lajthi

  Xhel Pastel me Lajthi

  Lek 500.00
   PERSHKRIMI

   Ky xhel është produkti ideal për përgatitjen maskave në formë homogjene. Celuloza e perimeve e pranishme i bën përbërësit më të butë dhe më uniformë, duke shmangur formimin e gungave dhe pikimin. Trajtimi i flokëve, shpëlarja do të jetë më e lehtë dhe më e shpejtë. I dobishëm gjithashtu për stilimin e përditshëm me një efekt modelimi dhe lustrimi. Nuk përmban parfum.

    SI PËRDORET:

   Shtoni xhel pastel në maskën e realizuar, përzieni derisa të merrni një masë kompakte.  Përmbajtja e qeses është ideale për 100-150 g pluhura, por nevoja mund të ndryshojë në bazë të bimëve të përdorura.

   * nga bujqësia organike

   ** nga bluarja e drithërave nga bujqësia organike

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim