Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
Xhel Eyeliner

Xhel Eyeliner

Lek 800.00 Lek 480.00
  PERSHKRIMI

  Eyeliner  që qëndron gjatë dhe i papërshkueshëm nga uji  në ngjyrë  të  zezë intensive.

  I qëndrueshëm ndaj ujit për një mbulim perfekt gjatë gjithë ditës.

  Formula jonë  e  xhelit eyeliner  me qëndrim të gjatë krijon linja të qeta që janë të përcaktuara dhe të sakta.  

   

  Udhëzimet: Përdorni furçën e aplikuesit për të aplikuar drejtpërdrejt në vijën që dëshironi.
  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim