Vaji Air-ETEREA

  Vaji Air-ETEREA

  Lek 2,000.00
   PERSHKRIMI

   Vaji Air është një përgatitje e shkëlqyer e përbërë nga 9 vajra esencialë dhe vaj organik .

   • Kryen një veprim energjik, forcues dhe freskues
   • Ai përfaqëson një ilaç të shkëlqyeshëm për problemet e frymëmarrjes për shkak të gripit ose ftohjes.

   Formati: 10ml

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim