Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Vaj Solar -SOL INVICTUS -ETEREA
Vaj Solar -SOL INVICTUS -ETEREA

Vaj Solar -SOL INVICTUS -ETEREA

Lek 3,500.00 Lek 2,800.00
  PERSHKRIMI
  Një eliksir special që ju siguron:
  • Nxirje të njëtrajtshme për ngjyrë perfekte bronzi
  • Mbrojtje nga rrezet e dëmshme të diellit.
  • Lëkurë të artë, elastike, të ushqyer dhe të parfumosur.
  • Përzierja e vajrave esencialë të çmuar  mbron nga oksidimi dhe rrezet UV.
  • Stimulon prodhimin e kolagjenit duke ushtruar një veprim intensiv anti-rrudhë.


  Formati: 250ml


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim