Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Vaj Shege Organik ETEREA
Vaj Shege Organik ETEREA

Vaj Shege Organik ETEREA

Lek 2,100.00
  PERSHKRIMI

  Vajrat organikë  të ETEREA janë të çmuar dhe me cilësi më të lartë:

  • Prodhuar nga farat e vogla të shegës
  • Anti-rrudhë, hidratues, antioksidant
  • Veprim të fuqishëm rigjenerues
  • I dobishëm gjithashtu për trajtimin e flokëve të thatë dhe të delikatë.
  • I pasur me ekstraktin e vitaminës E 
  • Vaji i Shegës llogaritet si vaji më i mirë kundër plakjes.


  Formati: 10ml


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim