Vaj i Livandos

    Vaj i Livandos

    Lek 1,500.00
      PERSHKRIMI

      Vaji esencial i livandos merret duke u distiluar me avull pjesa e sipërme e luleve(koka e lules).

      Vaji esencial i livandos gjithashtu ka veti antibakteriale.Lufton aknet ka veti antifungale  dhe qetësuese.I njohur për vetitë e tij të aromaterapisë, kur përdoret brenda një dhome,ofron një ndjesi riekuilibrimi dhe qetësie. Mund të përdoret (një ose dy pika janë të mjaftueshme) në kozmetike si: krem ​​për fytyrë ose trup, shampo, balsam, pastrues. Ky vaj esencial mund të përdoret në vaskë për të shijuar një përvojë relaksuese.

      Këshillohet të aplikohet i holluar duke përdorur një vaj tjetër si hollues, ose duke përzier disa pika me përbërës të tjera.

       

      REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

      PRODUKTE TE NGJASHME

      Kthehu ne fillim