Vaj i Limonit

    Vaj i Limonit

    Lek 3,400.00
      PERSHKRIMI

      Vaj i limonit

      Vaji esencial i limonit nxirret nga lëkura e limonit  dhe njihet dhe vlerësohet për vetitë e tij aromaterapike.

      Përdoret në produkte të shumta kozmetike për lëkurë të prirur për puçrra, me yndyrë  dhe ka veti të rigjenerojë fytyrën duke i dhënë shkëlqim.Ky vaj esencial gjithashtu dallon për  vetitë antioksiduese dhe është i dobishëm për forcimin e thonjve.

       Nëse përdoret brenda një dhome, ai ofron një ndjenjë rehatie dhe relaksimi. Vaji thelbësor i limonit gjithashtu dallohet për  vetitë astringjente,antibakteriale.  Këshillohet të aplikohet i holluar duke përdorur një vaj hollues, ose duke përzier disa pika me produkte të tjera. E shkëlqyeshme për masazhe për të nxitur qarkullimin limfatik dhe të gjakut. Thjesht shtoni disa pika vaj esencial limoni në një krem ​​ose vaj tjetër dhe pastaj masazhoni krahët, këmbët dhe kaviljet.

      REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

      PRODUKTE TE NGJASHME

      Kthehu ne fillim