Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Vaj dielli Bronzea
Vaj dielli Bronzea

Vaj dielli Bronzea

Lek 2,100.00
  PERSHKRIMI

   Ky vaj dielli absorbohet shpejt dhe është i përshtatshëm për të ushqyer lëkurën e trupit  dhe flokët e dëmtuar nga dielli. Formuluar me vaj lajthie, jojoba dhe bajame, si dhe vaj novator me qumështin e  gjembave, siguron mbrojtjen dhe ushqimin e duhur.

  Formati 200ml.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim