Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Ujë Solar Bronzea
Ujë Solar Bronzea

Ujë Solar Bronzea

Lek 2,000.00
  PERSHKRIMI

  Ujë për mbrojtje nga dielli,i përshtatshëm për të freskuar lëkurën
  gjatë ekspozimit të diellit.Një formulë e lehtë dhe delikate e bazuar në Aloe Vera, Calendula dhe Bisabolol me një veprim qetësues dhe freskues për fytyrën dhe trupin, me një aromë natyrale të mrekullueshme.

  Formati 150 ml.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim