Supreme Anti Stane - Serum kundër njollave në lëkurë

  Supreme Anti Stane - Serum kundër njollave në lëkurë

  Lek 2,450.00 Lek 4,500.00
   PERSHKRIMI

   Aleat i pazëvendësueshëm!

   • Ideal për të luftuar dhe minimizuar njollat
   • I jep pamje homogjene lëkurës
   • Prodhimi i qelizave të kolagjenit prezente në këtë formulë karakterizohet për fuqinë e lartë lumineshente që i jep indeve të lëkurës
   • Ka veprim intensiv  zbardhues, qetësues dhe balancues

   Përbëhet nga një trajtim specifik ndriçues, ideal për minimizimin e njollave ekzistuese dhe parandalimin e formimit të tyre.Ai jep një pamje më homogjene dhe rrezatuese fytyrës dhe ka një veprim të shkëlqyeshëm depigmentues.

    

   Përdorimi:

   Aplikojeni në mbrëmje në fytyrë, qafë dhe dekolte përpara trajtimeve të përditshme. Për efekt intensiv rekomandojmë të përdoret bashkë me Supreme Gold Face.

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim