Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Tonik-Supreme Gold Body
Tonik-Supreme Gold Body

Tonik-Supreme Gold Body

Lek 3,000.00
  PERSHKRIMI
  • Ngadalëson proçesin e rrudhave
  • Lufton faktorët e plakjes së lëkurës, dehidrimit dhe strijave
  • I jep elasticitet, tonalitet e freski lëkurës
  • Përmirëson paraqitjen e shenjave, duke i dhënë butësi dhe mbrojtje
  • Kombinimi i vajërave biologjikë dhe antioksidantëve të fuqishëm

  Formati: 100ml


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim