Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Spray fiksues për makeup
Spray fiksues për makeup

Spray fiksues për makeup

Lek 1,000.00 Lek 600.00
  PERSHKRIMI

  Spray Fiksues për makeup, me përfundim natyral.
  Fomula efikase mundëson jetëgjatësi të makeupit tuaj dhe nuk e lejon ate të përthahet, yndyroset apo te bjerë gjate ditës. 

  Rekomandohet për fytyrat të thata.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim