Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Sponge Profesional dhe mbajtëse për sponge
Sponge Profesional dhe mbajtëse për sponge

Sponge Profesional dhe mbajtëse për sponge

Lek 2,400.00 Lek 990.00
  PERSHKRIMI

  Sponge

  Sfungjeri për  aplikimin dhe përzierjen e  fondatinës është një shpëtim. Sfungjerët e bëjnë aplikimin e fondatinës pothuajse të padukshëm. Mos harroni, të përdorni sfungjerin pasi ta lagni.

   Mbajtëse Sfungjeri

  Aksesori më i rëndësishëm për të ruajtur higjienën e fytyrës tuaj.Kosh i posaçëm për vendosjen e sfungjerit të makeup-it për të evituar vendosjen e tij në sipërfaqe të papërshtatshme.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim