Sponge për makeup-IDUN Minerals

  Sponge për makeup-IDUN Minerals

  Lek 3,000.00
   PERSHKRIMI
   Sponge për aplikimin e fondatinës të lëngshme dhe korrektorit, mund ta përdorni të thatë ose të lagur.
   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim