Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Sponge Profesional
Sponge Profesional

Sponge Profesional

Lek 1,200.00 Lek 500.00
  PERSHKRIMI

  Sfungjeri për  aplikimin dhe përzierjen e  fondatinës është një shpëtim. Sfungjerët e bëjnë aplikimin e fondatinës pothuajse të padukshëm. Mos harroni, të përdorni sfungjerin pasi ta lagni.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim