Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Multi Active Complex - Flokë të butë
Multi Active Complex - Flokë të butë

Multi Active Complex - Flokë të butë

Lek 3,800.00
  PERSHKRIMI

   Natyra na ka dhënë zgjidhje sesi të rigjallërojmë flokët dhe të parandalojmë rënien e tyre, duke i dhënë fuqi dhe forcë që nga rrënjët. 

  Kompleksi Multi Active

  • Trajtim specifik për flokët
  • I jep freski dhe volum flokëve

  Ky trajtim realizohet nëpërmjet   2 produkteve  njëri me bazë vajore  dhe  tjetri  me  bazë  ujore.

  Produkti  me bazë ujore

  • I pasur me ekstrakte aktive dhe biologjike
  • Rigjallëron rrënjët e flokëve
  • I ushqen dhe stimulon  rritjen

  Produkti me bazë vajore 

  • I përbërë nga vajra esencialë që forcojnë rrënjën
  • Clirojnë substanca ushqyese dhe pastrojnë lëkurën
  • Parandalojnë zbokthin dhe rënien e flokut
  • Produkt profesional  që i jep gjallëri dhe shëndet flokut tuaj

  Përdorimi:

  Për efikasitet më të lartë është e nevojshme të përdoren dy fazat në sinergji :

  -Përdoret  fillimisht  produkti vajor I cili aplikohet para përdorimit të shampos në rrënjën e flokut  (të lagur me parë) , masazhohet  në mënyrë që të performojë në skalp derisa të përthithet plotësisht dhe mbahet 5 minuta.Më pas vazhdoni procesin e larjes së flokut  me shampo .Lani  flokun me shampo dhe mbas saj aplikoni produktin me bazë  ujore në rrënjë përsëri.Përdoret 2-3 herë në javë maksimumi.  

   


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim