Shkumë me Proteina Soje

  Shkumë me Proteina Soje

  Lek 1,200.00
   PERSHKRIMI

   Shkumë e bute, ideale për stilimin e flokëve kaçurrelë dhe të valëzuar. Efekt natyral dhe i qëndrueshëm, pa ngjitje. Proteinat e sojës dhe përbërësit organikë (orizi, jonxha, lini, meli dhe lajthia ) i japin flokëve dritë dhe butësi. Aromë pa alergjen.

   SUGJERIMET: Ne e rekomandojmë aplikacionin të qëndroje përmbys. Stiloni  flokët duke i orientuar për të ruajtur formën e tyre natyrale. Për të dhënë qëndrueshmeri dhe vëllim, vendosni vetëm në rrënjë. Për t'i dhënë kaçurrelave një efekt më kompakt dhe të përcaktuar, aplikoni shkumën gjithashtu në gjatësitë dhe skajet.

   SI PËRDORET:

   Shpërndajeni butësisht sasinë e kërkuar të produktit (1/2 e masdhësisë së arrës) në mënyrë të barabartë në flokë të larë dhe të tharë me peshqir. Krehini dhe vazhdoni me tharjen e zakonshme. Për një rezultat optimal këshillohet të mos tejkaloni sasinë e aplikuar. Rekomandohet përdorimi i difuzionit. Tundeni para se ta përdorni.

   * nga bujqësia organike

   ** pa alergjen

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim