Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Shampo rigjeneruese, zbutëse, ristrukturuese
Shampo rigjeneruese, zbutëse, ristrukturuese

Shampo rigjeneruese, zbutëse, ristrukturuese

Lek 1,500.00
  PERSHKRIMI
  • Është ideale për çdo lloj floku
  • Vepron intensivisht edhe në lëkurë të ndjeshme
  • Vepron në lëkurën e kokës si zbutës, ristrukturues dhe rigjenerues
  • Formula me ekstrakte biologjike forcon rrënjën e flokëve
  • Me Aloe Vera dhe Mjaltë
  • Floku do të gjejë vitalitet ,do të duket më i shndritshëm dhe lehtë

  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim