Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Shampo për flokë të dëmtuar
Shampo për flokë të dëmtuar

Shampo për flokë të dëmtuar

Lek 1,500.00
  PERSHKRIMI
  • Shampo ushqyese dhe rigjeneruese
  • E përshtatshme për flokë të dëmtuar
  • Hidraton dhe riparon  flokët që nga rrënjët deri te majat
  • I jep ushqim dhe gradualisht strukturë të fortë
  • E pasur me ekstrakte biologjike të kivit dhe mjedrës
  • Me veprim  forcues dhe antioksidues
  • Mjalti biologjik dhe Aloe Vera ushqejnë deri në thellësi fibrat kapilare 

  Sjell hidratim të flokëve, që pasqyrojnë shëndet dhe vitalitet

   


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim