Sponge për makeup

  Sponge për makeup

  Lek 500.00 Lek 2,400.00
   PERSHKRIMI
   Sfungjeri për  aplikimin dhe përzierjen e  fondatinës është një shpëtim. Sfungjerët e bëjnë aplikimin e fondatinës pothuajse të padukshëm. Mos harroni, të përdorni sfungjerin pasi ta lagni.
   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim