Kontakt: +355 67 60 60 891
  • Sete Makeupi ne ULJE
  • Produktet UMF -40% ULJE
Seti BARBIE

Seti BARBIE

Lek 1,999.00
    PERSHKRIMI
    Seti i linjës franceze të makeup-it vjen me një Super Dhuratë!
    Seti është i përbërë nga:
    • Fondatinë HD PRO GIZZENE
    Kjo fondatinë siguron një mbulim të mesëm dhe një përfundim natyral mat të lehtë që zgjat deri në 24 orë në çdo nuancë.
    Formula përmban hidratues dhe pigmente që përshtaten me ngjyrën tuaj dhe shkrihen në lëkurë duke u njëtrajtësuar lehtë për të krijuar një efekt natyral, të ngjashëm me atë të lëkurës tuaj. 
    • PRIMER MATTE-GIZZENE

    Aplikohet në fytyrë në vend të kremit hidratues,si bazë e makeup-it duke i dhënë  pamje të njëtrajtshme fytyrës tuaj.Produkti më efikas për përhapjen e lehtë të fondatinës,në mënyre të njëtrajtshme.

     Produkte Dhuratë:

    • Highlighter Pluhur Cotta-GIZZENE

    Ky highlighter në formë pluhuri për fytyrën ju jep një ngjyrë natyrale, të ngrohtë duke vënë në pah mollëzat tuaja.

    • Manikyr Lacquer-GIZZENE

    Manikyr  shumëfunksional i cili  kombinon disa funksione :

    • forcues i thonjve
    • krijon mbrojtje dhe  i jep thonjve një përfundim shumë të shkëlqyeshëm
    • rezistent ndaj ujit

    Zgjidhni ngjyrën që dëshironi sipas shijeve tuaja.


    Produkte te ngjashme

    Kthehu ne fillim