Seti 24 ORE
Seti 24 ORE
Seti 24 ORE
Seti 24 ORE
Seti 24 ORE
Seti 24 ORE

  Seti 24 ORE

  Lek 1,600.00 Lek 2,900.00
   PERSHKRIMI
   Primer
   Aplikohet në fytyrë në vend të kremit hidratues,si bazë e makeup-it duke i dhënë  pamje të njëtrajtshme fytyrës tuaj.Produkti më efikas për përhapjen e lehtë të fondatinës,në mënyre të njëtrajtshme.Falë përbërësve që përmban shërben edhe si hidratues për lëkurat e thata  dhe eleminon yndyrën e tepërt për fytyrat e yndyrshme.Mundëson qëndrimin e gjatë të makeup-it dhe mbulimin e çdo defekti të mundshëm në fytyrën tuaj 
    Fondatina Bestseller siguron një mbulim të mesëm dhe një përfundim natyral mat të lehtë që zgjat deri në 24 orë në çdo nuancë.
   Formula përmban hidratues dhe pigmente që përshtaten me ngjyrën tuaj dhe shkrihen në lëkurë duke u njëtrajtësuar lehtë për të krijuar një efekt natyral, të ngjashëm me atë të lëkurës tuaj
   Më shumë sesa spray fiksues për makeup-in! Siguron që make-upi juaj të qëndrojë në  gjatë gjithë ditës pa u prishur. Rregullon makeup-in tuaj, mbron ngjyrën e saj në mënyrë të njëtrajtshme, qetëson lëkurën tuaj. Është mat dhe i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës.
   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim