Set Rimel+Penel+Laps për vetullat

  Set Rimel+Penel+Laps për vetullat

  Lek 1,900.00
   PERSHKRIMI

   Rimel

   Një rimel që zgjat ,volumizon  dhe ndan qerpikët  për një pamje sa më natyrale.Ky rimel ju mundëson të realizoni qerpikët që keni ëndërruar! Furça e krijuar posaçërisht për të formësuar qerpikët që nga rrënja, duke rritur gjatësinë dhe vëllimin deri në majë.

   Ky rimel ju ndihmon të keni qerpikë që janë të plota dhe me volum pasi furça e tij  përmban fije të vogla të dizanjuara posacërisht për të kapur, ngritur dhe dhënë formë madje edhe qerpikët e shkurtër dhe të drejtë.

   Eyeliner i lëngshëm që jep një përfundim ultra-mat .
   Realizoni  formën e syrit që keni dëshiruar.

   Formula super inovative e eyeliner-it tonë e  papërshkueshme nga uji dhe me qëndrueshmëri të lartë.Një eyeliner për një kontroll dhe saktësi superiore, me një majë  ultra të hollë që ju lejon të  përcaktoni me vijëzim të saktë.  Formula rrotullohet me lehtësi, thahet shpejt, dhe është rezistent për një kohë të gjatë.

   Lapsi i  vetullave

   Për një stilim të saktë të vetullave dhe për një rezultat sa më natyral.Laps mbushës dhe formues  për vetullat ,super i lehtë në përdorim.Jepini formën që dëshironi vetullave tuaja.

   Furça e vetullave në kapakun e lapsit ndihmon për stilim më të plotë.Rezistent ndaj ujit.

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim