Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Set për fytyra mikse
Set për fytyra mikse

Set për fytyra mikse

Lek 10,600.00 Lek 7,950.00
  PERSHKRIMI

  Larës+Tonik+Krem Hidratues

  Set me përbërje organike  krijuar si trajtim special për lëkura të yndyrshme dhe mikse, me akne dhe imperfeksione. 

  LUX - Larës me shkumë për fytyrën për fytyrën me veprim antibakterial dhe detoksifikues, pastron butësisht çdo papastërti me veprim zbutës.

  LUX - Tonik për fytyrën me formuë të veçantë, astrogjenët dhe dizifektantët rregullojnë prodhimin e sebumit, pastrojnë dhe reduktojnë poret.

  Prodigious Helix - Krem hidratues për fytyrën.Në një produkt të vetëm gjeni trajtimin e një zbutësi, mbrojtësi dhe ultra ushqyesi.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim