Set për aplikimin e tonit të syve

  Set për aplikimin e tonit të syve

  Lek 2,490.00 Lek 3,600.00
   PERSHKRIMI
   Furça Precision e IDUN Minerals është një furçë për aplikimin e hijes së syve, e cila përdoret  për të krijuar një rezultat ekstra të bukur dhe  të përcaktuar. Bronzeri pluhur me minerale  është i  përsosur për krijimin e një pamje të freskët verore  në çdo kohë të vitit. Pigmentet e tij të pasura me minerale aplikohen në mollëza për konturim, ndërsa formula e tij e pastër kujdeset të  mbrojë  lëkurën.
   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim