Serum për kujdesin e lëkurës Thalia 5% Niacinamide - 30ml

  Serum për kujdesin e lëkurës Thalia 5% Niacinamide - 30ml

  Lek 1,000.00
   PERSHKRIMI

   Niacinamidi është një derivat i vitaminës B3, i cili ndihmon në zvogëlimin e madhësisë së poreve dhe përmirësimin e strukturës së lëkurës me gunga duke ruajtur ekuilibrin e yndyrës së lëkurës. Sa më shumë vaj dhe inde të vdekur mbushin poret, aq më të shtrira dhe më të mëdha duken ato. Sa më pak vaj të bllokohet në pore, aq më pak ato shtrihen. Mund të merrni një pamje më të lëmuar me teksturën e lëkurës me pore më të vogla. Vitamina B5 hidraton intensivisht lëkurën dhe ju ndihmon të keni një lëkurë më të shtrënguar.

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim