Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Roller për aplikimin e kremit të syve
Roller për aplikimin e kremit të syve

Roller për aplikimin e kremit të syve

Lek 1,600.00
  PERSHKRIMI

  Duke përdorur roller-in,bëjmë lëvizje lart e poshtë në zonën e qeskave të syrit për të përhapur kremin në mënyrë perfekte dhe për të nxitur lëvizjen e gjakut duke përmirësuar lëkurën.

  Ideal për

  • luftën kundër rrudhave
  • trajtimin e qeskave poshtë syve
  • masazhimin,freskinë dhe rigjallërimin e lëkurës.  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim