RIMELI

  RIMELI "EXCELLENCE DAY LONG "-GIZZENE

  Lek 699.00
   PERSHKRIMI

   Një rimel që zgjat ,volumizon  dhe ndan qerpikët  për një pamje sa më natyrale.Ky rimel ju mundëson të realizoni qerpikët që keni ëndërruar! Furça e krijuar posaçërisht për të formësuar qerpikët që nga rrënja, duke rritur gjatësinë dhe vëllimin deri në majë.

   Ky rimel është waterproof dhe zgjat gjithë ditën.

   Ky rimel ju ndihmon të keni qerpikë që janë të plota dhe me volum pasi furça e tij  përmban fije të vogla të dizanjuara posacërisht për të kapur, ngritur dhe dhënë formë madje edhe qerpikët e shkurtër dhe të drejtë.

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim