Rimel Vatn-IDUN Minerals

  Rimel Vatn-IDUN Minerals

  Lek 3,700.00
   PERSHKRIMI

   -Bestseller në të gjithë botën

   -Për qerpikë të gjatë dhe natyralë

   -I papërshkueshëm nga uji deri në + 38 ° C 

   Përmban minerale shumë të pastra të cilat i japin një ngjyrë të fortë.


   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim