Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Rimel Silfr Brown-IDUN Minerals
Rimel Silfr Brown-IDUN Minerals

Rimel Silfr Brown-IDUN Minerals

Lek 3,700.00
  PERSHKRIMI

  Rimel ngjyrë kafe ,posaçërisht  për qerpikë më të gjatë.

  Silfr ju siguron qerpikë të ndarë nga njëri-tjetri, si dhe përmban një peptid që jep iluzionin e qerpikëve më të gjatë kur aplikohet.

  Përmban minerale shumë të pastra të cilat i japin një ngjyrë të fortë.

  Silfr Brown është 100% vegan dhe i testuar oftalmologjikisht.

  Projektuar posaçerisht  për t'iu përshtatur  syve të ndjeshëm dhe personave që përdorin lente.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim