ALL IN ONE GIZZENE - Për sy sensitivë

  ALL IN ONE GIZZENE - Për sy sensitivë

  Lek 1,000.00
   PERSHKRIMI

   Një rimel që zgjat ,volumizon dhe ndan qerpikët  për një pamje sa më natyrale. Ky rimel ju mundëson të realizoni qerpikët që keni ëndërruar! Furça e krijuar posaçërisht për të formësuar qerpikët që nga rrënja, duke rritur gjatësinë dhe vëllimin deri në majë.

   Posaçërisht për sy sensitivë.

   Ky rimel ju ndihmon të keni qerpikë të plotë dhe me formë pasi furça e tij  përmban fije të vogla të dizanjuara posacerisht për të kapur, ngritur dhe dhënë formë, madje edhe për qerpikët e  shkurtër dhe të drejtë.

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim