Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Rimel Eir Waterproof -IDUN Minerals
Rimel Eir Waterproof -IDUN Minerals

Rimel Eir Waterproof -IDUN Minerals

Lek 3,700.00
  PERSHKRIMI

   

  -U jep volum qerpikëve

  -I zgjat dhe nuk i ngjit qerpikët

  -I papërshkueshëm nga uji deri në 38 ° C 


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim