Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Rimel Gull-IDUN Minerals
Rimel Gull-IDUN Minerals

Rimel Gull-IDUN Minerals

Lek 3,700.00
  PERSHKRIMI

  Rimel volumizues për qerpikë më të plotë.

  Gull ka një furçë të hollë me fibra që siguron volum klasik të qerpikëve.

  Përbërësit e përzgjedhur me kujdes

  • forcojnë
  • mbrojnë 
  • ushqejnë qerpikët tuaj.

  Ky rimel është dizenjuar për t'iu përshtatur edhe syve më sensitive si dhe përdorueseve të lenteve.Përmban pigmente minerale shumë të pastra dhe është i testuar oftalmologjikisht.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim