Xhel për Refleks Bjonde me Kamomil dhe Raven

  Xhel për Refleks Bjonde me Kamomil dhe Raven

  Lek 1,000.00
   PERSHKRIMI

   Ideal për ringjalljen e tonit të flokë bjond dhe kafe të lehta falë ekstraktit ujor të Kamomilit dhe Raven. Mban rezultatin e marrë me ngjyra natyrale dhe jo natyrale për më gjatë. Aromë pa alergjen.

    SI PËRDORET:

    Vendosni 1/2 e madhesise se arrës në flokë të thatë për të marrë një efekt të lagësht. Nga ana tjetër, në flokë të lagur, ajo kryen një veprim disiplinues me një efekt natyral.

   ** nga bluarja e drithërave, nga bujqësia organike

    

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim