Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Pudër Kremoze - Gizzene
Pudër Kremoze - Gizzene
Pudër Kremoze - Gizzene
Pudër Kremoze - Gizzene
Pudër Kremoze - Gizzene
Pudër Kremoze - Gizzene

Pudër Kremoze - Gizzene

Lek 899.00
  PERSHKRIMI

  Pudra kremoze është një zgjedhje e mirë për lëkurë të thatë ose të maturuar.

  Siguron një mbulim mesatar dhe të plotë duke ndihmuar lëkurën të duket e butë dhe e mëndafshtë. 

  Kjo fondatinë krem nga Gizzene Paris jep një përfundim natyral sapo aplikohet,është perfekte për përdorim të përditshëm dhe një pamje të kuruar.  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim