Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Prodigiuos - Volum për flokët, shkëlqim dhe butësi
Prodigiuos - Volum për flokët, shkëlqim dhe butësi

Prodigiuos - Volum për flokët, shkëlqim dhe butësi

Lek 3,100.00
  PERSHKRIMI


  • Trajtim i menjëhershëm pa patur nevojë për shpëlarje
  • Jep volum e butësi
  • Ka efekt të shndritshëm dhe rigjallërues, pa e bërë flokun të yndyrshëm
  • Formulë me vajërat biologjikë të veçantë të Jojobas, Arganit,Arrës së Kokosit etj
  • Rihidratojnë dhe rigjenerojnë flokët, duke rikonstrukturuar fibrën kapilare

  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim