Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene

Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene

Lek 499.00
  PERSHKRIMI

  Shkëlqyes dhe hidratues buzësh me një mbulim të dukshëm.

  Pro-Glam LipGloss vjen me nje gamë të gjerë për të gjitha nuancat që ju dëshironi .

  Krijoni një pamje fantastike të buzëve, me mbulim të butë, gjithmonë me shkëlqim dhe asnjëherë të thatë.  


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim