Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Sponge me funksion të dyfishtë - IDUN Minerals
Sponge me funksion të dyfishtë - IDUN Minerals

Sponge me funksion të dyfishtë - IDUN Minerals

Lek 1,500.00
  PERSHKRIMI


  2-në-1

  1. për të aplikuar primer-in dhe fondatinën në mënyrë profesionale 
  2. ndihmon për të reduktuar yndyrën e tepërt  në fytyrë falë materialit që ka

  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim