Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Pluhur mbushës për vetullat
Pluhur mbushës për vetullat
Pluhur mbushës për vetullat

Pluhur mbushës për vetullat

Lek 900.00 Lek 550.00
  PERSHKRIMI
  Me paletën e pluhurit të vetullave ju mund të stiloni  vetullat tuaja si një profesioniste. Paleta përfshin dy tone ngjyrash të përafërta  që të kombinuara së bashku  krijojnë hije natyrale. E përfshirë gjithashtu është një furçë  dy-në-një, njëra anë me një furçë këndore dhe tjetra me një furçë ballore.
  Një produkt kozmetike i cili përdoret për mbushjen, formimin dhe krijimin e një pamjeje sa më natyrale dhe nuk duhet të mungojë kurrë në cantën tuaj të makeup-it.

  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim