Pastrues Shkumues për Fytyrë Aloe Vera 50% + Kremi për Fytyrën me Aloe Vera 50% + Xheli Rigjenerues dhe Hidratues Aloe Vera 90% + Larës intim në formë shkume me Aloe Vera DHURATË

  Pastrues Shkumues për Fytyrë Aloe Vera 50% + Kremi për Fytyrën me Aloe Vera 50% + Xheli Rigjenerues dhe Hidratues Aloe Vera 90% + Larës intim në formë shkume me Aloe Vera DHURATË

  Lek 2,590.00 Lek 3,100.00
   PERSHKRIMI

   Pastrues Shkumues për Fytyrë Aloe Vera 50%

   Me ekstraktin e saj 50% të aloe verës dhe strukturën e butë të shkumës, ndihmon në hidratimin e lëkurës tuaj dhe zvogëlimin e tensionit të saj.

    Kremi për Fytyrën me Aloe Vera 50%

   Ky krem ndihmon mbajtjen e ujit dhe vetive hidratuese të ekstraktit 50% të aloe vera, i cili mban të hidratuar çdo shtresë të lëkurës tuaj për një kohë të gjatë. Ndihmon për të lehtësuar ndjenjën e tensionit në lëkurën tuaj të shkaktuar nga mungesa e hidratimit. Thithet menjëherë dhe lëkura bëhet e freskët, e butë, merr një pamje dhe shkëlqim të gjallë.

   Xheli Rigjenerues dhe Hidratues Aloe Vera 90%

   Ky xhel ushqen, hidraton lëkurën tuaj dhe ndihmon për të mbështetur rinovimin natyral të lëkurës tuaj me ekstraktin e saj 90% të aloe vera. Ai siguron kujdes intensiv për lëkurën tuaj të thatë, të irrituar dhe të dëmtuar nga dielli duke ruajtur strukturën natyrore dhe butësinë e lëkurës tuaj. 

    Larës intim në formë shkume me Aloe Vera DHURATË

   Me formën e shkumës, ajo siguron përdorim të lehtë  hidratim dhe kujdeset për lëkurën.

    

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET
   Kthehu ne fillim