Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Pastrues furçash -IDUN Minerals
Pastrues furçash -IDUN Minerals

Pastrues furçash -IDUN Minerals

Lek 2,500.00 Lek 1,750.00
  PERSHKRIMI
  Pastrues i furçave IDUN Minerals është një spray  i shpejtë për tharje që përdoret për të mbajtur furçat tona taklon të pastra dhe të freskëta ndërmjet përdorimeve.

  Për ta përdorur thjesht spërkatni pastruesin në një pëlhurë të hollë (jo direkt mbi furçë) derisa të jetë i lagësht. Fshijeni furçën mbi pëlhurën e hollë të lagur derisa të hiqet e gjithë përbërja.

  Përmbajtja: 150 ml.

  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim