Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Paletë për sytë
Paletë për sytë
Paletë për sytë
Paletë për sytë
Paletë për sytë
Paletë për sytë
Paletë për sytë

Paletë për sytë

Lek 1,100.00 Lek 660.00
  PERSHKRIMI

  Një paletë  për sytë me 6 ngjyra të kombinueshme ,nga UMF. Nuanca shumë të  pigmentuara dhe rezituese, e perdorshme në përditshmëri por edhe për evente. Të lejon të krijosh pamje natyrale dhe magjepsëse pa u dukur e ekzagjeruar.

   


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim