Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Makeup Set Katja
Makeup Set Katja

Makeup Set Katja

Lek 1,890.00
  PERSHKRIMI
  - Kjo fondatinë  siguron një mbulim të mesëm të padukshëm dhe një përfundim natyral që zgjat deri në 24 orë.
  Një fondatinë e lëngshme, që duket e përsosur në çdo nuancë. Formula përmban hidratues  dhe  pigmente që përshtaten me ngjyrat tuaja të lëkurës dhe teknologjinë e shkrirjes në lëkurë që përzihet dhe njëtrajtësohet  lehtë për të krijuar një efekt natyral, të ngjashëm me lëkurën tuaj.
  Një buzëkuq shumë i pigmentuar i cili shkrihet  në buzë për të krijuar një ngjyrë të thellë ,e cili u jep buzëve tuaja edhe  nuanca të lehta  në ngjyrë për një pamje moderne dhe mat.
  - Një laps buzësh i dizajnuar për të nxjerrë në pah konturin e buzëve.
  Theksoni konturin tuaj të buzëve dhe hijen natyrale të buzëve. Duke shfaqur një strukturë të butë  ky laps  buzësh mund të aplikohet pa probleme mbi buzët, dhe mbetet njëtrajtësisht i përhapur pas aplikimit.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim