Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
Lip Gloss Mat
Lip Gloss Mat
Lip Gloss Mat
Lip Gloss Mat
Lip Gloss Mat
Lip Gloss Mat
Lip Gloss Mat
Lip Gloss Mat
Lip Gloss Mat
Lip Gloss Mat
Lip Gloss Mat

Lip Gloss Mat

Lek 1,100.00 Lek 660.00
  PERSHKRIMI

  Një shkëlqyes buzësh me ngjyra natyrale dhe mat i cili qëndron gjatë në buzë.

  Për buzë te ngjyrosura në mënyrë intensive dhe nuanca që zgjasin.

  Cilësi që kombinon butësinë dhe aftësinë e qëndrimit të ngjyrës gjatë. Furça mundëson të aplikohet lehtë dhe me saktës


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim