Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Laps për vetullat
Laps për vetullat
Laps për vetullat
Laps për vetullat

Laps për vetullat

Lek 900.00 Lek 540.00
  PERSHKRIMI

  Ky laps është kundër ujit dhe jetëgjatë.Krijon pamje natyrale, i lehtë dhe i përshtatshëm për tu përdorur. I përkryer për makeup profesional dhe për fillestare.Perfekte për përdorim  të përditshëm.

   

   


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim