Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Laps për vetullat-GIZZENE
Laps për vetullat-GIZZENE
Laps për vetullat-GIZZENE
Laps për vetullat-GIZZENE
Laps për vetullat-GIZZENE
Laps për vetullat-GIZZENE
Laps për vetullat-GIZZENE
Laps për vetullat-GIZZENE

Laps për vetullat-GIZZENE

Lek 299.00
  PERSHKRIMI

  Për një stilim të saktë të vetullave dhe për një rezultat sa më natyral.

  Laps mbushës dhe formues  për vetullat ,super i lehtë në përdorim.

  Jepini formën që dëshironi vetullave tuaja.

  Lapsi i  vetullave  të Gizzene jep mundësinë për fillestarët dhe profesionistët që dëshirojnë  vetulla më të plota sepse është aq i thjeshtë për tu përdorur.

  Furça e vetullave në kapakun e lapsit ndihmon për stilim më të plotë.

  Rezistent ndaj ujit.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim