Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Laps për vetulla me krëhër
Laps për vetulla me krëhër
Laps për vetulla me krëhër
Laps për vetulla me krëhër
Laps për vetulla me krëhër

Laps për vetulla me krëhër

Lek 700.00 Lek 420.00
  PERSHKRIMI

  Ky laps është kundër ujit dhe jetëgjatë. Krijon pamje natyrale, i lehtë dhe i përshtatshëm për tu përdorur. I përkryer për makeup artist profesional dhe për fillestare. Perfekte për përdorim në shtëpi ose kur jeni në udhëtim. Vjen në ngjyra të ndryshme.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim