Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
 • Home
 • Laps për sytë-GIZZENE
Laps për sytë-GIZZENE
Laps për sytë-GIZZENE
Laps për sytë-GIZZENE
Laps për sytë-GIZZENE
Laps për sytë-GIZZENE
Laps për sytë-GIZZENE
Laps për sytë-GIZZENE
Laps për sytë-GIZZENE
Laps për sytë-GIZZENE
Laps për sytë-GIZZENE
Laps për sytë-GIZZENE

Laps për sytë-GIZZENE

Lek 299.00
  PERSHKRIMI

  Siguroni një përkufizim të saktë pa dëmtuar  zonën delikate të syve.
  Mund të përdoret për të arritur një pamje të shumëllojshme nga ajo sensuale deri tek ajo më ekstravagante.
  Aplikim i butë me ngjyrë të pasur dhe të qëndrueshme.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim